Köp e-postlistor till företag

Köp företagsregister till alla svenska företag inklusive e-postlistor

Av oss kan du köpa företagsregister med alla uppdaterade uppgifter för samtliga svenska företag, organisationer, föreningar och myndigheter. Registret du köper är alltid uppdaterat med senaste uppgifterna från Bolagsverket, Skatteverket och SCB.

Vid köp av e-postlistor till svenska företag tillhandahåller vi garanterat den billigaste och mest prisvärda produkten på marknaden.

E-postlistor

Databasen med företagsregistret innehåller över 360,000 e-poster till svenska företag och organisationer.

Enkelt och sökbart register

Med företagsregistret kan du enkelt söka fram ett urval av företag och exportera e-postlistor för din kampanj. Du kan själv enkelt välja ut de målgrupper som passar för din kampanj, exempelvis genom att filtrera på verksamhet & SNI-kod, registreringsår, omsättning & resultat, antal anställda m.m. För bostadsrättsföreningar kan du även sortera på antal lägenheter och storlek.

Obegränsat antal kampanjer

Du behöver inte göra något urval utan blir ägare till samtliga uppgifter från alla företag och organisationer till en rimlig kostnad. Därefter kan du själv göra de urval av företagsuppgifter som du önskar från vårt registret.

Andra uppgifter som ingår

Förutom e-postlistor innehåller registret all information som du behöver för en lyckad kampanj såsom utdelningsadress, namn på företrädare, telefonnummer osv. Här kan du se i mer detalj vad som ingår när du köper ett komplett företagsregister av oss.

Flera format inklusive lättanvänd databas

Företagsregistret som du köper levereras i flera format, både som Excel och textformat. Du får också uppgifterna som en databas som enkelt kan användas tillsammans med programmet EconExact. Detta som är ett kraftfullt program med mängder av verktyg och funktioner för att hantera och söka bland företagsuppgifter.

köpa e-postlistor